Teamet vårt

David Wurmser

14/03/2022

Dr. David Wurmser, har vært leder og medgrunnlegger av Delphi Global Analysis Group, LLC – et firma som spesialiserer seg på geopolitisk risikoanalyse og -reduksjon for selskap fra USA, Europa, Japan og India og som opererer innen infrastruktur, råvarer, energi, høyteknologi, forsvar og finanssektorer. Delphi var blant annet hovedleverandøren som ga Nobel råd i politisk risiko og strategi i over et tiår for å bistå og rådgi Nobel Energy (nå Mobil) under deres tilstedeværelse og aktivitet i Israel fra 2009 til 2020. David har også vært seniorrådgiver for både USAs visepresident Richard Cheney om Midtøsten saker, spredning og strategiske saker samt for Statssekretær John Bolton.

David grunnla videre Midtøsten-studieprogrammet ved American Enterprise Institute (AEI) hvor han publiserte flere artikler om geopolitiske og geostrategiske emner. David har en B.A. (statsvitenskap), M.A. (internasjonale anliggender og internasjonal økonomi) og en Ph.D. (om amerikansk utenrikspolitikk og Midtøsten-saker) fra Johns Hopkins University.