Teamet vårt

Eric Sarasin

01/02/2021

Eric Sarasin har 30-års erfaring innen bankvirksomhet fra Morgan Guarantee, Pictet & Cie, Citibank N.A. og Bank Sarasin. Fra sine mer enn 20 år i Bank Sarasin hadde han ulike lederstillinger og bidro i disse årene til å utvikle den familieeide bank til en av de ledende Sveitsiske private bankene. Eric ble forfremmet til viseadministrerende direktør da banken ble solgt til Familien Safra og banken endret navn til Bank J. Safra Sarasin i 2012.

Eric er utdannet ved Babson College og Swiss Finance Institute. Han er styreleder i Singularity Group, Q-Brands og Gambio. Han sitter i styret for 1875 Finance and Swiss Startup Group, og styreleder i TIGER21 Sveits. I løpet av sin karriere har Eric hatt flere lederroller både i offentlig, privat og kulturelle organisasjoner, inkludert 12 år som president for det sveitsisk-tyske handelskammeret, og i dag som president for Cancer League of Basel, Gertrude von Meissner Foundation, Paul Jenni Foundation, MyHandicap Foundation, Redsands Venture og Human Rights Watch.